18 mars 2022

Mamman som vågade fortsätta trots svårigheter!

Föräldrarna gick Sömnskolan tillsammans. Trots noggranna förberedelser var utmaningen stor när de införde de nya rutinerna och självförtroende sviktade hos båda föräldrarna. Ett par 1:1 samtal tillsammans med mig gav mamman modet att fortsätta framåt och plötsligt vände allt.

Här nedan berättar hon hur de har det nu!

“Hej Hanna,

Jag vill bara återkomma och berätta att jag tog ett krafttag efter vårt senaste samtal och gjorde precis som du sa med att vara noga med att Elise även ska sova på bestämda tider på dagen. Det var kämpigt men nu sover hon 12 timmar per natt och är sällan krånglig vid läggning. Dagsvilorna går oftast bra även om de forfarande är lite svårare att lägga henne då.

Tack för all hjälp och din metod funkar verkligen. Jag har dock haft inställningen från början att det ska funka men min sambo och vänner har varit mer skeptiska och ifrågasatt och kommenterat men jag gjorde som du sa och struntade i att lyssna och körde min grej och här är vi nu med världens finaste lilla tjej som på det stora hela sover väldigt bra.

Tack Hanna! Väl investerade pengar och tid och vid problem i framtiden kommer jag definitivt höra av mig igen till dig.

Mvh M” – mamma till Elise 9 månader