Recensioner

Här kan du dyka ner och läsa vad föräldrar säger om Sömncoachen.

Ålder på barnet:

9,5 månder

Antal uppvak per natt:

4-5

Tjänst: Utökad Handledning

Vår son som var 9,5 månad har gått från 4-5 uppvak per natt till att sova hela nätter i eget rum utan vare sig napp eller flaska tack vare Hannas tillvägagångssätt och hjälp.

Hanna har varit lyhörd för våra önskemål och tankar kring sömnträningen vilket gjort att vi har fått vara en del av hela processen samt påverkat hur vi har använt hennes metod. Hanna är väldigt okomplicerad att prata med och möter upp tankar eller känslor på ett fint sätt.

Tack för all hjälp och för ett mer harmoniskt barn!

Ålder på barnet:

9 månader

Antal uppvak per natt:

10-15

Stort TACK Hanna! Tack vare din kunskap och ditt stöd under utökad handledning har vi genom sömnträning nu en 9-månaders bebis som äntligen både kan och vill sova! Hon gosar nöjd ner sig i sängen på kvällen och somnar lugnt och tryggt - vi trodde ALDRIG att det skulle bli såhär bra.

När vi kontaktade Hanna var vi helt dränerade av sömnbrist med en historik av att söva med bärsele + pilatesboll eller med samsovning och amning hela nätterna. Dagtid tog vår bebis bara korta powernaps. Trots att vi vände ut och in på oss själva snittade vår bebis ändå 10-15 uppvak per natt.

Vi gick in med noll i förväntan inför sömnträningens start. Vi tyckte verkligen att vi redan hade testat allt - men ingenting av det hade fungerat. Hur skulle vår situation nånsin kunna bli bra?

Men redan första natten somnade vår bebis själv och sov flera timmar i sträck utan uppvak - det hade aldrig hänt tidigare. Nu, 2 veckor efter start med Hannas metod sover vår bebis nästan alltid 11-12h per natt utan uppvak. Även dagtid somnar hon självständigt i egen säng, i eget rum.

Att jobba med Hanna har känts så professionellt och tryggt. Genom flera samtal över video och telefon lärde Hanna känna oss och vår bebis väldigt bra vilket gjorde att vi alltid fick individanpassade råd. Sömnträningen har hela tiden inramats av en ödmjuk dialog mellan oss och Hanna. Tillslut kunde vi avslappnat landa i Hannas kunskap och känna tilltro till att de nya rutinerna funkar och även kommer att fortsätta funka framöver.

Just nu när vi skriver ihop detta sitter vi föräldrar i soffan i vardagsrummet. Helt utan stresspåslag kan vi nu hänga här på kvällarna och snegla med ett öga mot serien på teven och med det andra mot babymonitorn. På vår bebis. Som faktiskt sover. Denna känslan är OSLAGBAR!

Föräldrar till Maj 9 månader

Tjänst:

Ålder på barnet:

1 år

"Det har nu gått flera veckor sen vi avslutade sömnträningen för vår 1 åring och jag tror fortfarande inte att det är på riktigt! Lillen somnar utan problem prick kl 18:30 varje kväll, sover hela natten utan problem och måste antingen väckas eller vaknar av sig själv och pratar glatt tills vi kommer in! Rutinerna dagtid går även de som på räls nu, han blir trött precis i tid för dagsvilan och sover utan krångel. Dessutom är humöret och ätandet mer stabilt och även vi föräldrar mår mycket bättre! Det är helt ofattbart och så underbart! Trodde verkligen inte det skulle vara möjligt efter ett år av kaotiska läggningar, ständiga uppvak på nätterna och alldeles för tidiga mornar. Att jobba med Hanna har varit ett av livets bästa investeringar och jag rekommenderar alla att ge det en chans och lita på hennes metod - för att det funkar!

Tusen Tack igen!
ps. jag skulle kunna skriva en hel roman om hur bra sömnen fungerar nu!"

Mamma till Mateo 1 år

Ålder på barnet:

10 månader

Antal uppvak per natt:

5-15

Med trygg och stadig hand och massor av kunskap och empati, har Hanna guidat vår familj till ett helt nytt liv där vi plötsligt kan må bra igen alla tre! Vår lilla dotter hade sovit fruktansvärt dåligt från det att hon var ca fyra månader, med 5-15 uppvak per natt, svårt att somna om och extremt tidiga morgnar. Vi ammade och/eller bar henne nätterna igenom, och för att hon skulle sova dagtid var vi tvungna att gå med vagnen i timmar. På nio månader hade vår vagn rullat över 300 mil! Jag och min man var slutkörda, irriterade och nästan deprimerade – allting var tungt och svårt och grått, och vår älskade lilla tös var ofta kinkig. Efter ca 6 dagars utökad handledning med Hanna sov hon sin första hela natt! Nu, tre veckor efter påbörjad sömnträning har hon sedan ett tag tillbaka sovit igenom varje natt (11,5-12 timmar), och hon sover dagtid i sin säng. Det känns också som att vi har fått tillbaka vår lilla tjej, hon är glad och pigg och äter massor jämfört med innan. Och vi kan plötsligt börja njuta av livet igen – tack Hanna! Inte bara för din professionella guidning, utan också för flexibilitet, öppenhet och ett fantastiskt bemötande!

Mamma till tjej på 10 månader

Ålder på barnet:

2 år

Från att sovit i samma rum och till och från i vår säng har vi äntligen inför bebis nr 2 kommit iordning med sömnen för Lucas 2 år. Vi fick bästa tipsen från Hanna tidigare i år som vi bearbetat fram till nu. Vår lilla Lucas sover äntligen i eget rum och kan somna om på egen hand. Våga ta hjälp tidigare än vad vi gjorde! Tack Hanna <3

Mamma till Lucas 2 år

Ålder på barnet:

8 månader

Nu har vi fått sova 10 nätter utan att en enda gång behöva gå upp och natta om Ivan förrän klockan 06.

Mamma till 8 månaders pojke

Ålder på barnet:

7 månader

Jag är så glad att jag anlitade dig <3

Mamma till 7 månaders flicka

Ålder på barnet:

9 månader

Hej! Vi kontaktade dig för ett år sedan eftersom vår dotter (då 9 månader) sov katastrofdåligt. Vi började sömnträningen i maj och det funkade bra, hon sov mycket bättre redan första veckorna. Under sommaren hade vi ett litet bakslag och kontaktade dig igen i augusti. Efter sista kontakten har hon – och vi! – sovit som en stock. Till och med vid tandsprickning sover hon bra. Vi är så tacksamma för de redskap vi fick från dig. Tack för Med hjälpen!

Pappa till flicka 13 månader

Ålder på barnet:

10 månader

Antal uppvak per natt:

1-2 gånger i timmen

Vi kämpade med vår dotters sömn i över 10 månader innan vi till slut träffade Hanna som hjälpte oss! Det ända vi ångrar är att vi inte kontaktade Hanna tidigare. Utan hennes stöd och fantastiska coaching skulle vi aldrig ha kommit dit vi är idag. Vår dotter hade alltid sovit dåligt och oroligt men när hon var 7-8 månader blev sömnsituationen helt ohållbar, hon vaknade då 1 gång i timmen – ibland 2 gånger – hela natten. Skrik och gråt och vaggande i timmar. Vi höll på att gå båda två. Vi tog till sist hjälp av Hanna och efter 4 (!) veckors intensivt arbete sover nu vår dotter hela nätterna. Detta kändes för oss, innan vi fick hjälp, helt overkligt att det kunde bli såhär bra – vi trodde inte att det var möjligt. För er som kämpar – ta hjälp. Vi fick livet tillbaka och är evigt tacksamma.

Rickard, pappa till flicka 10 månader

Ålder på barnet:

8 månader

Tänkte bara dela med mig av en LYCKAD sömnträning! Jag skrev till dig i ett desperat läge för 3 månader sen. Ville bara meddela att vår tjej som blir ett år om en vecka sover som en prinsessa! Vi trodde aldrig att det skulle bli så här bra bara genom att läsa din bok om Lillis räv. Hade läst andra böcker innan men dessa gjorde att jag skapade för höga krav på mig, när jag hittade din bok och läste den fick jag en helt annan känsla. Den gav mig trygghet och den kunskap jag behövde för att våga prova . Vet nu i efterhand också hur mkt man påverkar barnet med sina känslor, viktigt att jag är lugn och trygg om jag vill barnet ska känna desamma. Hon älskar sin säng och somnar alltid själv utan gråt inom 15 minuter. Har rekommenderat den till alla föräldrar jag känner! Tack för att du hjälper trötta föräldrar i kris!

Emma, mamma till 8 månaders flicka

Ålder på barnet:

8 månader

Med Hannas handledning förbättrades vår dotters sömn dramatiskt redan första natten. Redan första dygnet somnade hon utan vår hjälp – och utan gråt – ett par gånger! Efter ca 10 dygns sömnträning sov vår dotter tolv timmar per natt, varje natt… För oss var detta revolutionerande och både vår dotter och hela familjen blev gladare och piggare.

Josefin och Fredrik, föräldrar till 8 månaders flicka

Ålder på barnet:

9 månader

Det finns inte ord som kan beskriva den tacksamhet vi känner gentemot Hanna. Med hennes hjälp har jag och min man fått helt ny energi, jag behöver inte längre vara den som tar alla läggningar och uppvak. Det kan likväl min man eller en barnvakt göra. Jag har kunnat sluta amma helt och jag och min man kan äntligen sova i samma sovrum igen. Och matstunderna har blivit så mycket enklare och trevligare eftersom Theodore alltid är hungrig när mat står på schemat! Vi känner oss samtidigt ännu mer trygga i vår roll som föräldrar. Att ge Theodore ett syskon känns inte alls lika långt bort som innan. Vår älskade son har heller aldrig varit så utvilad, mätt och glad som nu! Precis som sina föräldrar uppskattar han rutiner, vilket han nu har fått. Något som i sin tur resulterat i en ständigt glad och nöjd liten kille. Vi upplever även att hans självkänsla samt självförtroende har påverkats positivt eftersom han nu är så trygg i sin vardag, i sig själv och med nya människor. Att ha barnvakt är inga problem, varken dag eller nattetid. Mamma och pappa behöver inte längre vara fysiskt närvarande för att han ska känna sig trygg. Att tillägga är att vi inte längre är rädda för att hamna tillbaka på ruta ett om Theodore exempelvis skulle bli sjuk eller få nya tänder. För med Hannas metod har vi inte bara ändrat hans sovbeteende utan även dess underliggande orsak.Till alla sömnlösa föräldrar där ute! Det finnas hopp om ni är villiga att ta hjälp!

Clara, mamma till Theo 9 månader

Ålder på barnet:

10 månader

Antal uppvak per natt:

Varannan timme

Vi är så tacksamma att vi tog beslutet att satsa på bättre sömn för alla i familjen och att vi dessutom fick en sådan fullträff med en sömncoach som Hanna! Innan vi började med sömnträningen så hade våra tvillingpojkar vaknat minst varannan timme, oftast betydligt oftare sedan de föddes. Vi hade fått råd av BVC att sluta amma på natten men vi kände själva att det var mer än amningen som ställde till det för oss på natten. Med Hannas hjälp så har killarna lärt sig att somna och somna om på egenhand. Vi har fått ett nytt liv nu när alla får sova i sina egna sängar och en förälder kan lägga båda barnen. Hanna såg till att vi var mentalt förbereda under hela processen och att vi kände oss säkra med hur vi skulle hjälpa barnen att hitta sin trygghet. Vi önskar att vi inte hade väntat 8 månader innan vi kontaktade Hanna men vi är extremt glada att vi inte väntade längre! Åter igen, tack tack tack! Vi är så tacksamma och imponerade av dig och hela processen. Din säkerhet och positivitet gjorde att allt kändes så tryggt och rätt. Bästa hälsningar,H, J, I och T

Föräldrar till 10 månaders tvillingpojkar

Ålder på barnet:

9 månader

Sömnen började krångla när vår pojke var 4 månader. Efter ett Rådgivande telefonsamtal med Hanna bestämde vi oss för att börja arbeta med att förbättra sömnen på egen hand. Det gick ganska bra men det blev aldrig helt bra. När vår pojke var 10 månader gammal stod vi inte ut längre så vi kontaktade Hanna igen och bad om utökad handledning. Under drygt två veckor arbetade vi stenhårt med vår pojkes sömn! Stundtals var det riktigt svårt och ibland kändes det som att det inte skulle gå att få ordning på sömnen. Hanna stöttade oss genom alla svackor. Varje dag gjorde vi en plan för det fortsatta arbetet. Nu har det gått några månader och vår pojke sover helt fantastiskt stabilt. “Detta är de mest väl investerade pengar någonsin!” säger vi här hemma. Att återigen känna sig utvilad och att kunna slappna av när vår pojke sover är något vi aldrig trodde skulle hända oss! Tack Hanna - du rädda oss!

Föräldrar till pojke 9 månader

Ålder på barnet:

1,5 år

Antal uppvak per natt:

Vaken ca 5 timmar varje natt

Ett av våra absolut bästa beslut var att anlita Hanna och att gå All In! Vår dotter vaknade minst 2-3 timmar i sträck och hade även kortare uppvak varje natt. Uppvaken blev värre och värre och när hon var 1,5 år var hon vaken ca 5 timmar varje natt (ca 23-04)!! Efter 2 veckors sömnträning med Hanna sov hon från 19:00 till 06 och 1,5 timma på dagen. Våra liv är räddade!! / L, Y och A

Föräldrar till flicka 1,5 år

Ålder på barnet:

7 månader

Antal uppvak per natt:

1 gång i timmen

Är så tacksam att jag anlitade dig Hanna! Jag tänker på dig varje dag när lillan sover gott hela natten. Vi har fått ett ”sovbarn” det trodde jag aldrig. Från att ha vaknar 1/timmen till att sova 18-06.30 är helt fantastiskt 😁tack 🙏

Mamma till flicka 7 månader

Ålder på barnet:

7 månader

Hej! Jag kontaktade Hanna för ca 1,5 vecka sedan efter att vår andre son på nu 7 månader börjat sova sämre och sämre igen sedan 2 månader tillbaks. Han sov vid 3 månader nästan hela nätter utan uppvak och utan att äta men vid 5 månader blev allting mycket sämre igen vilket resulterade i många uppvak, långa skrikiga perioder på natten då hela familjen väcktes, fick flaska på natten igen, och kunde för livet inte sova längre än till 5 på morgonen. Med Hannas sunda och kloka råd, ganska små justeringar ändå för oss som haft ett barn som ”en gång kunnat sova bra”, så kom vi bara på 2 (!) dagar på banan igen. Vår lilla August sover nu prick 12 timmar utan uppvak igen och ingen har varit nöjdare och gladare än just August själv. En så glad och go kille vi har 🙂 äter gör han också! Så Tack Hanna och tack till oss själva som tog tag i detta!

Mamma till August 7 månader

Tjänst:

Ålder på barnet:

11 månader

HANNA! Alltså, mitt liv har vänt! Lykke sover nu stabilt 19-07 (gjorde det även direkt första natten hemma hos mina föräldrar), hon somnar själv och även dagsvilorna funkar bra. Dessutom äter hon jättebra (för att vara henne) och jag har i princip slutat amma 🙏 Nu lägger hon sig gärna i sängen och jag kan gå ut direkt. Hon bökar ca 10 min, skriker ibland lite, speciellt när hon närmar sig sömnen, och jag behöver sällan säga nåt mer än när jag går ut. Jag är så tacksam! Det här är det BÄSTA jag gjort sedan hon kom! Inte nog med att jag fått livet tillbaka för att jag får sova, jag känner mig också lugnare, gladare och framförallt tryggare som mamma. Istället för att vakna upp bredvid henne, trött och irriterad efter alla uppvak, kan jag nu längta efter att få gå och väcka henne! Tusen tack och många kramar från oss❤️ Ps. Att det är bra när det går dåligt/är svårt och att inte välja den lätta utvägen, var ett såå bra tips!

Ensamstående mamma till Lykke 11 månader

Ålder på barnet:

15 månader

Hej bästa Hanna! Vi vill bara säga TACK för den fina hjälp vi fick av dig. Tom sover gott och springer till sängen när det är dags att sova. Vi hade julafton hos min syset och la honom i ett mörkt rum i sin resesäng och han somnade på under 10 minuter själv och sov till vi åkte hem.. och somnade sedan om i sin säng hemma igen. OFATTBART!!!

Mamma till Tom 15 månader

Är du redo för bättre sömn?

Jag brinner för att hjälpa föräldrar med barns sömn! Att se föräldrar och barn gå från att vara trötta och oroliga till utvilade och trygga är magiskt! Med stort engagemang och lång erfarenhet gör jag mitt bästa för att hjäpa dig och din familj till en fungerande sömn!