Utökad Handledning

Den Utökade Handledningen är mitt guldpaket och extra allt! Jag tar ett helhetstag om dig och din familj och håller er stadigt i handen under hela sömnträningens resa - från start till mål.

Utökad Handledning passar för dig som upplever måttliga till svåra utmaningar kring sömnen och som behöver daglig handledning, stöttning och pepp.

Två förberedande samtal ingår i handledningen och ger dig viktig grundkunskap innan sömnträningen påbörjas.

Utökad Handledning innebär att jag  finns med dig under hela första natten när de nya rutinerna kring sömnen införs - via länk eller på plats hemma hos dig.  Jag guidar och stöttar dig vid alla uppvak under den där första natten. Därefter handleds du varje dag under två veckor.

Att stötta en familj från start till mål är något av det bästa jag vet! Här är jag med dig under hela processen och lär känna er som familj. Det skapar goda förutsättningar för ett nära samarbete och en väl fungerande sömn - även för familjer som lider av svåra sömnproblem.

 

Boka in ett gratis Lära-Känna-Samtal om du funderar på den Utökade Handledningen! Mailadressen hittar du här nedan.

 

 

Innehåll

Förberedande samtal, 2 st x 60 min
Sömnkompendium, 50 sidor
Handledning hela första natten, ca 13 timmar
Daglig avstämning och rådgivning, 2 veckor
Fria samtal och sms, 2 veckor

Kostnad

15 000 kr via länk. 18 000 kr vid hembesök + resa.

Jag erbjuder betalning via Klarna eller Swish.

Vill du veta mer eller boka gratis Lära-känna-samtal?

Kontakta mig via mail!
"Med trygg och stadig hand och massor av kunskap och empati, har Hanna guidat vår familj till ett helt nytt liv där vi plötsligt kan må bra igen alla tre! Vår lilla dotter hade sovit fruktansvärt dåligt från det att hon var ca fyra månader, med 5-15 uppvak per natt, svårt att somna om och extremt tidiga morgnar. Vi ammade och/eller bar henne nätterna igenom, och för att hon skulle sova dagtid var vi tvungna att gå med vagnen i timmar. På nio månader hade vår vagn rullat över 300 mil! Jag och min man var slutkörda, irriterade och nästan deprimerade – allting var tungt och svårt och grått, och vår älskade lilla tös var ofta kinkig. Efter ca 6 dagars utökad handledning med Hanna sov hon sin första hela natt! Nu, tre veckor efter påbörjad sömnträning har hon sedan ett tag tillbaka sovit igenom varje natt (11,5-12 timmar), och hon sover dagtid i sin säng. Det känns också som att vi har fått tillbaka vår lilla tjej, hon är glad och pigg och äter massor jämfört med innan. Och vi kan plötsligt börja njuta av livet igen – tack Hanna! Inte bara för din professionella guidning, utan också för flexibilitet, öppenhet och ett fantastiskt bemötande!"
Mamma till tjej på 10 månader
"Hej bästa Hanna! Vi vill bara säga TACK för den fina hjälp vi fick av dig. Tom sover gott och springer till sängen när det är dags att sova. Vi hade julafton hos min syset och la honom i ett mörkt rum i sin resesäng och han somnade på under 10 minuter själv och sov till vi åkte hem.. och somnade sedan om i sin säng hemma igen. OFATTBART!!!"
Mamma till Tom 15 månader