7 oktober 2021

Förälderns feedback efter SÖMNSKOLAN

“Vi tyckte verkligen Sömnskolan var toppen!

SCHEMAFÖRSLAGEN
Det var verkligen toppen att det fanns förslag för olika åldrar.

WORKSHOPEN
Övningen när vi övade rösten var väldigt bra. Dels för att du gav oss tre olika känslor att uttrycka, vilket gjorde övningen konkret. Men också för att det fanns ett värde i att arbeta med en annan förälder så att hen kunde ge input.

FÖRELÄSNINGARNA
Vi tycker de var väldigt bra och att du talar ut egen erfarenhet och använder verkliga exempel gör det väldigt greppbart och tydligt!

SAMTALEN 1:1
Samtalen var supervärdefulla! Både för råden du gav men också för att du peppade oss på ett sätt vi behövde samt att vi kunde ställa frågor direkt till dig.


INNAN SÖMNTRÄNINGEN
Innan vi hade kontakt med dig var vi i en situation där alla sa till oss att vi var i en fas och det skulle lösa sig. Vi kände också att folk ifrågasatte om Lilly verkligen var trött eftersom hon inte ”ville” sova. Vi var inne i en spiral när vi sov mindre och mindre. Lilly vaknade var 40:e minut och ville alltid bli vaggad eller amma för att kunna somna om. Efter ha gått sömnskolan så sover Lilly bra både natt och dag och det känns som vi har fått delar av vårt liv tillbaka. Dessutom har vi en mycket gladare och även mer självständig bebis på dagtid.

Så stort tack igen!

Sofia “