31 maj 2016

Utökad Handledning - 9 månaders flicka

Utökad Handledning innebär att jag är med familjen hela första natten när de nya rutinerna införs samt handleder och stöttar därefter dagligen under kommande två veckor.

Det är alltid kul att höra från en nöjd kund:

Vår dotter var 9 månader när vi tog kontakt med Hanna. Som nyfödd hade vår dotter sovit som en prinsessa men efter ca 6 månader vaknade hon ibland så ofta som var 45e minut. Vi konsulterade Hanna gemensamt för att skapa de rätta förutsättningar för god sömn. 

Med Hannas handledning förbättrades vår dotters sömn dramatiskt redan första natten. Redan första dygnet somnade vår dotter om själv vid några tillfällen och efter ca 10 dagar av tydliga rutiner sov vår dotter tolv timmar per natt, varje natt… För oss var detta revolutionerande och både vår dotter och hela vår familj blev piggare och gladare. Som många andra har vi sedan ibland kört i diket under semestrar och annat där rutiner bryts men vi har haft både kunskapen och verktygen att ställa detta tillrätta. Hanna är en fantastisk tjej som på ett trevligt och tydligt sätt hjälpte vår familj att sova. Vi skulle rekommendera Hanna till alla som söker handledning för en tryggare vardag. 

Lycka till!

Mvh Josefin & Fredrik