29 januari 2018

Utökad Handledning - Emma 7 månader

Utökad Handledning innebär att jag är med familjen hela första natten när de nya rutinerna införs samt handleder och stöttar därefter dagligen under kommande två veckor.

Tusen tack för all din hjälp Hanna! När vi tog kontakt med dig mådde jag så oerhört dåligt på grund av sömnbrist. Jag hade svårt att tänka rationellt och att fatta beslut för att långsiktigt få Emma att sova. Det gällde bara att överleva dagen. I ren desperation bestämde jag mig för att vi skulle prova att anlita dig, det fick bära eller brista. Jag var inte alls övertygad att det skulle fungera. Jag kände dock förtroende för dig ganska direkt och att jag kunde dryfta mina tvivel med dig. Du lyssnade, stöttade oss i att ta rätt beslut, men var samtidigt inkännande och lyssnade till våra önskemål utan att pracka på oss att göra på exakt ditt sätt. Nu sover Emma 12 timmar per natt. Och jag känner att jag återfunnit mig själv. Dessutom är dagarna med ett barn som är gladare och tryggare, då hon vet vad hon ska förvänta sig, otroligt mycket lättare.