31 maj 2016

Utökad Handledning - Axel 5 månader

Utökad Handledning innebär att jag är med familjen hela första natten när de nya rutinerna införs samt handleder och stöttar därefter dagligen under kommande två veckor.

”Vår Axel var 5 månader när jag tog kontakt med Hanna. Orken, att sätta sig in i olika sovmetoder, var obefintlig.  Att valet föll på just en sömncoach berodde på att vi hört så gott om Hanna och hennes sömnprocess. 

Axel var ett barn som hade svårt att somna om kvällarna. Vi påbörjade läggningen vid 19.30-tiden och vanligtvis tog det mellan 45-60 minuter att få honom att somna. Vid 22-tiden vaknade han och efter ytterligare matintag somnade han om och sov i ytterligare 2 timmar. Så här fortlöpte sedan resterande del av natten. Många uppvak, alltid med efterföljande matintag. 

Redan under första natten, med Hannas fasta och hjälpande hand, sov Axel fler timmar i sträck än han någonsin tidigare gjort. Veckan som sedan följde bestod av snabba insomningar, få uppvak, inget matintag nattetid, fasta sovtider dag som natt samt en gladare och piggare Axel.

Vi möttes av en lyhörd, omsorgsfull, icke-dömande och uppriktig person i Hanna Bergenkull. Hon var disciplinerad och professionell, hela tiden med Axels bästa som mål. . Hanna fanns nära till hands under hela processen och handledningen vi fick var tät, genomtänkt och anpassad efter vår familj.

Jag kan med varm hand rekommendera Sömncoachen till Dig/Er som behöver hjälp. Vi fick de verktyg vi sökte, vi kände oss trygga i vår roll som föräldrar och Axel fann fröjden i att sova.” 

– Mamma till Axel 5 månader