31 maj 2016

Utökad Handledning - Alva 6 månader

Ytterligare en nöjd kund:

”När min familj fick hjälp av Sömncoachen var jag på gränsen till ett sammanbrott. Min dotter var ungefär 6 månader och sov aldrig mer än korta stunder. Inget vi testade fungerade och jag orkade knappt någonting; hela vardagen var som en trött och lättirriterad dimma på grund av spiralen av dålig sömn. (Även om vi som föräldrar försökte låta varandra sova ut så var det som att vara utan en riktning, vi hade liksom inget att luta oss mot, vi var osäkra och utmattade.) Föräldraskapet blev en strid för att skapa rutiner och få bra sömnvanor för vår lilla och oss själva.

Precis innan vi fick hjälp så letade jag -förtvivlad- efter andra lösningar. Läste om metoder och i böcker och gjorde en sömnlogg. Den visade att min dotter sov max 90 minuter i sträck under en vecka -inte så konstigt att vi alla var trötta.

När Hanna kom så visade hon oss praktiskt hur vi skulle göra, vi kunde ringa henne hur mycket vi ville och fråga om råd. Vi kunde ringa och vara ledsna -och glada!- och vi blev alltid bemötta med värme. Vi fick hjälpen vi letat efter och förtvivlat behövde. Jag kan ärligt säga att Hanna räddade mig. Utan henne hade jag inte velat ha fler barn och utan henne hade jag inte förstått hur det var möjligt att få en fungerande vardag med ett litet barn. Inte bara gav hennes inställning och hjälpsamhet sådant stort hopp -att vardagen kan fungera och faktiskt vara riktigt rolig!-  hon gav mig trygghet i att jag skulle kunna ha flera barn, att det var möjligt. Jag fick verktygen, som det heter så fint. Verktygen att skapa bra sömnrutiner och nätter där jag kunde sova ut och känna mig glad och utvilad, istället för att som i trans släpa mig till espressomaskinen. Det förändrade mitt liv, utan tvekan. De bäst spenderade pengarna i hela mitt liv.”

Mamma till Alva 6 månader