Sömnskolan

SÖMNSKOLAN är en onlinekurs med personlig handledning.

 

SÖMNSKOLAN  ger dig en stadig kunskapsbas och förbereder dig teoretiskt, praktiskt och mentalt så du kan införa nya rutiner kring sömnen - både på natten och dagen. Du får lära dig hur du inför de nya rutinerna och  hur du skapar tydliga rutiner på dagen. Då får också lära dig hur sömn, mat, dagsljus, mörker och sömntryck hänger ihop och påverkar varandra.

En viktig del i SÖMNSKOLAN är de personliga samtal som ingår i kursen. Många föräldrar upplever att de är guld värda eftersom du får svar på just dina frågor. Råden du får under samtalen anpassas efter ditt barns ålder och personlighet.

SÖMNSKOLAN lär dig lyssna in och förstå barnets olika känslor. Att bättre förstå vilken känsla ditt barn uttrycker i en specifik stund hjälper dig bemöta på olika sätt. Du kommer känna dig tryggare och det i sin tur ökar barnets trygghetskänsla.

Innehåll

Tre föreläsningar (2 timmar per föreläsning)
Studiematerial i form av kompendium
Personlig handledning 1:1 i form av två st 30-minuterssamtal
Möjlighet till ytterligare handledning tex vid en läggning på kvällen
Bonusmaterial - resetips osv
Allt material finns online, föreläsningarna är inspelade så du ser dem när det passar dig

Sömnskolan hjälper dig att:

  • Etablera 11-12 timmars nattsömn i egen säng
  • Lyssna in och tolka ditt barn för att kunna bemöta på olika sätt
  •  Behålla det känslomässiga bandet med barnet
  •  Steg för steg lära barnet somna och somna om självständigt
  •  Komma tillrätta med nattliga uppvak
  • Komma tillrätta med tidiga morgonuppvak
  •  Komma tillrätta med för korta dagsvilor
  •  Skapa ett schema för barnets ålder
  •  Minska din egna oro och stress
  •  Hantera bakslag som kan komma av tandsprickning, sjukdom, resor och utvecklingssprång
Läs mer

Kursavgift

3 500 kr
"HANNA! Alltså, mitt liv har vänt! Lykke sover nu stabilt 19-07 (gjorde det även direkt första natten hemma hos mina föräldrar), hon somnar själv och även dagsvilorna funkar bra. Dessutom äter hon jättebra (för att vara henne) och jag har i princip slutat amma 🙏 Nu lägger hon sig gärna i sängen och jag kan gå ut direkt. Hon bökar ca 10 min, skriker ibland lite, speciellt när hon närmar sig sömnen, och jag behöver sällan säga nåt mer än när jag går ut. Jag är så tacksam! Det här är det BÄSTA jag gjort sedan hon kom! Inte nog med att jag fått livet tillbaka för att jag får sova, jag känner mig också lugnare, gladare och framförallt tryggare som mamma. Istället för att vakna upp bredvid henne, trött och irriterad efter alla uppvak, kan jag nu längta efter att få gå och väcka henne! Tusen tack och många kramar från oss❤️ Ps. Att det är bra när det går dåligt/är svårt och att inte välja den lätta utvägen, var ett såå bra tips!"
Ensamstående mamma till Lykke 11 månader

Sömnskolan introduktionsfilm

Play Video
Play Video