2 mars 2022

Tack vare SÖMNSKOLAN fungerar nu sömnen

Den självstående mamman skriver och berättar om hur sömnen fungerar ett halvår efter Sömnskolan:


“Nu är det 6 månader sedan jag och min son påbörjade sömnträningen efter att jag gått din sömnskola. När vi började var sonen nyss 1 år fyllda och vaknade 2-5 ggr/natt trots att han inte ammat på natten sedan 7 månaders ålder. När jag gått Sömnskolan tog det 2 dygn att införa de nya rutinerna.

6 månader senare tittar jag i backspegeln och konstaterar att han har sovit kl 19-07 alla, ja ALLA nätter sedan starten. (Ok, han vaknade 6.30 en gång första veckan) t.o.m. när han varit sjuk… Jag tror faktiskt att han var glad att slippa dela rum med mig . Nattningen tar nu 5 minuter. Jag kommer ut ur hans sovrum och har energi kvar med kvällens sysslor. Har dessutom fått egentid på kvällen vilket ju är ovärdeligt.

Trodde inte att detta var möjligt för 6 månader sedan. Tack snälla för att du valt att jobba med det du gör! Sömnskolan är den i särklass bästa investeringen jag gjort, alla kategorier! Som självstående mamma som har alla nätter och morgnar själv var detta en livlina utan motstycke.

Tack snälla än en gång!!”