6 september 2021

Lillis räv hjälpte oss få ordning på sömnen!

“Hej Hanna!

Tänkte bara dela med mig av en LYCKAD sömnträning! Jag skrev till dig i ett desperat läge för 3 månader sen. Vilket nu känns som evigheter sen! Men vill bara meddela att vår tjej som blir ett år om en vecka sover som en prinsessa! Vi trodde aldrig att det skulle bli så här bra. Hon älskar sin säng och somnar själv utan gråt inom 15 minuter. Sover hela natten igenom själv i eget rum. Nu är det vår 3 åring som kommer in till oss och stör ibland men vad gör det vi sover som en normal familj och vi kan äntligen skratta och njuta av dagen igen. Tänk att man nöjde sig förut med att få 4-5 timmar sömn.

Innan jag läste din bok hade jag läst andra böcker om barns sömn men dessa gjorde att jag skapade för höga krav på mig – när jag hittade din bok och läste den fick jag en helt annan känsla. Den gav mig trygghet och den kunskap jag behövde för att våga prova ️. Vet nu i efterhand också hur mkt man påverkar barnet med sina känslor, viktigt att jag är lugn och trygg om jag vill barnet ska känna desamma.

Har rekommenderat den till alla föräldrar jag känner. Ville bara säga tack för sånna som du orkar hjälpa alla trötta föräldrar i kris. Ännu en familj räddad!

Tack och ha en fin dag!”

-mamma till flicka 1 år