25 oktober 2021

VI HAR LYCKATS!

Hej Hanna,

VI HAR LYCKATS! Utifrån ditt kompendie, instagram och mail-stöd.

Vi vill tacka enormt för ditt stöd och din fina metod.
Vi lägger Otto (18mån) i sin säng i eget rum, går ut ur rummet nästan direkt och sen sköter han resten själv.
Vägen har varit väldigt guppig och jag har varit den som lagt honom, eftersom han är väldigt mammig. Sen måsta pappan lägga honom två dagar i rad eftersom jag var borta och då bara lossnade allt konstigt nog. Var inte jag där ville han inte ha någon alls där inne. Haha.

Han sover hela natten nu, jag kan höra att han ibland vaknar till och gnyr lite men somnar om själv och jag behöver inte gå upp!!! Han vaknar fortfarande lite för tidigt på morgonen så vi jobbar vidare med det.

Stor kram, S (mamma till Otto 18 månader)