7 mars 2023

Tacksam pappa: "Vänta inte på att det ska lösa sig själv."

När min dotter var 20 månader vaknade hon 5-20 gånger per natt. Det var svårt att åka på tjänsteresor för mitt jobb när min fru var hemma ensam, jag hade konstant dåligt samvete..
”Det löser sig med tiden” sa folk men tiden verkade inte ha något slut. Så för en månad sedan bestämde vi oss för att äntligen ta tag i det hela genom sömncoachen Hanna Bergenkull.

Vi gick Hannas onlinekurs Sömnskolan, pluggade på flitigt innan vi införde de nya rutinerna kring sömnen. Samtalen som ingick i kursen gav oss svar på specifika frågor. Utöver svar på frågor fick vi massor av pepp och ny energi att jobba vidare och etablera de rutiner vi infört.

Nu sover vår flicka hela nätter! Det är fantastiskt! Jag och min fru är så tacksamma för det här och rekommenderar Sömnskolan till alla föräldrar som vill få ordning på sömnen!