18 juni 2021

SÖMNSKOLAN - rapport från ensamstående mamma

HANNA!

Alltså, mitt liv har vänt! Lykke sover nu stabilt 19-07 (gjorde det även direkt första natten hemma hos mina föräldrar), hon somnar själv och även dagsvilorna funkar bra. Dessutom äter hon jättebra (för att vara henne) och jag har i princip slutat amma.

Vi hade en liten dipp i förra veckan, ca 2 v in i sömnträningen. Hon skrek plötligt och var arg. Var faktiskt för första ggn i träningen lite jobbigt. Nu lägger hon sig gärna i sängen och jag kan gå ut direkt. Hon bökar ca 10 min, skriker ibland lite, speciellt när hon närmar sig sömnen, och jag behöver sällan säga nåt mer än när jag går ut.

Jag är så tacksam! Det här är det BÄSTA jag gjort sedan hon kom! Inte nog med att jag fått livet tillbaka för att jag får sova, jag känner mig också lugnare, gladare och ffa tryggare som mamma. Istället för att vakna upp bredvid henne, trött och irriterad efter alla uppvak, kan jag nu längta efter att få gå och väcka henne!

Tusen tack!
Glad sommar ️och många kramar från L och L

Ps. Att det är bra när det går dåligt/är svårt och att inte välja den lätta utvägen, var ett såå bra tips!