2 november 2020

Manus skrivs till SÖMNSKOLAN - en 3 veckors onlineutbildning!

Många järn i elden nu – verkligen så roligt tycker jag!

Jag arbetar som en tok på min Onlinekurs, ser så fram emot att snart lansera den!

Den här kursen kommer ta trötta och uppgivna föräldrar till en fungerande sömn på cirka 3 veckor. Här får du handledning hur du arbetar med att stegvis ta dig och ditt barn till en fungerande sömn.

Första kursomgången kommer vara LIVE Online.

Kursens kommer vara uppbygd såhär:

Del 1: Teoretiska kunskaper som du får via föreläsningar över Zoom. Antal tillfällen: 2 träffar.

Tidsåtgång: 1 timma X 2 tillfällen

Del 2: 1 st Workshop via Zoom, här får du testa dina kunskaper tillsammans med andra föräldrar. Du får träna på att använda din röst för att lugna, trösta, övertyga, påminna och du får testa hur du kan lugna ditt barn med olika former av fysisk beröring.

Tidsåtgång: 1,5 timma.

Del 3: Nu är du redo, både känslomässigt, praktiskt och teoretiskt att påbörja sömnträningen med ditt barn. Det är i den här delen du steg för steg guidar ditt barn till en fungerande sömn. Hur kul och spännande är inte det?! Och för många föräldrar nervöst (men det brukar släppa efter några dygn.)

Tidsåtgång: ca 2 veckor på egen hand + telefonsamtal 1-2 tillfällen.

Utöver att jag skriver på Onlinekursen så skriver jag manus till min nästa bok. Japp, ni läste rätt. Det kommer en uppföljare till “Visst kan Lillis räv sova – din guide till bättre sömn” hösten 2021. Målgruppen är barn i åldern 2-5 år (boken om Lillis vänder sig till barn i åldern 6 månader till ca 3 år) . Superkul att vara igång med bok #2.

Ha en fin dag i höstrusket, på med regnkläderna och gå ut (jag vet att det kan vara lockande att stanna kvar inne), men… både du och ditt lilla barn kommer få massor mer sköna endorfiner av att gå ut och röra på er. Att vara ute påverkar också dygnsrytmen och därmed också sömnen positiv.

Och du, om du ändå stannar inne, njut då av att vara inne. Pussa den lilla, tänd ett ljus, sjung en sång och torka bort matrester 😉 Det är okej att då och då stanna inne och mysa också!

Kraaamen!