14 november 2022

Ett tack

Mail från två föräldrar:

“ Vi har en pojk på 9 månader som började med kolik, mjölkproteinallergi, reflux och sen Covid inom 6 veckor i livet. Så sömnen har varit kaos sedan han kom och har så varit fram till oktober 2022. Då kom din bok ”Visst kan Lillis Räv sova” i min postlåda och vi började på vad som skulle bli vårat nya liv tillsammans. Det var 2-3 tuffa nätter, jag höll på att ge upp men en mamma från en facebookgrupp som tipsade om din metod har varit och är en otroligt stöttning. Dagsovningen har efter de här blivit att han utan problem sover mellan 1,5-2h första dagsvilan. Innan Lillis Räv sov han 45min och man fick rulla vagnen som en galning för han skulle somna. Om några veckor är planen att försöka få bort dagsovningen ifrån vagnen till sängen.

Han är piggare, gladare, äter bättre, orkar mer. Jag och min sambo har helt plötsligt fått tillbaka ork och energi, glädje och våran relation. Sömnbrist är hemskt, vi hade 9 månader med kanske 3h som max sömn i sträck.

Sömnbristen tärde på våran relation, vi gnällde och gick emot varann istället för att stötta varandra. Jag började få ångest vid klockan 17 inför hur kvällen och natten skulle gå. Nu på 2 veckor, tack vare din bok och din kunskap finns ingen tendens till den ångesten.

Jag vill från botten av mitt hjärta tacka för att du valt att dela med dig och hjälpa människor.

Tack Hanna, tack. Nu njuter vi av ledigheten med varandra.

Ps. Det bästa med ditt sätt att jobba är att man måste inte kunna allt, utan med tydliga rutiner, kärlek och trygghet så ger man det till barnet. Man måste inte köpa massa saker, det är vägledning till trötta föräldrar som man med lite kämpande ser resultat av ganska fort.

Det är nog också det jag tycker så mycket om med Lillis Räv, att man vid varje läsning blir påmind om hur viktigt och inte så svårt (när man kommit in i det) rutinerna är :)”